Salut,

Numele meu este Robert Laurentiu Costea si va invit la salonul de tatuaje & piercing  din Bucuresti „Robert Costea Tattoo Art-Bucharest” din Bulevardul Regina Elisabeta nr.71.

Probabil unii dintre voi , se intreaba de ce salonul poarta numele in engleza „Bucharest” si nu este trecut Bucuresti .

Urmeaza  sa fac o mica descriere despre mine cat si despre conceptul salonului  deschis din data de 20 August 2017 .

M-am născut în anul 1984 și am început să tatuez la o vârstă fragedă, dar nu ca un profesionist, doar pentru distracție cu cateva mașini improvizate de tatuaj.

După o perioadă de timp, am decis să-mi urmăresc pasiunea și să o transform într-un stil de viață complet, devenind un artist profesionist achizitionand  echipament  adecvat pentru tatuaje in anul 2010.

Stilurile în care imi expun calitatile artistice , sunt realiste și surrealiste cu puțină culoare, deși ma regasesc sa lucrez tatuaje pline de culoare cat si tatuaje micute sau grafice.

In acelasi timp conceptul si motto-ul salonului este : ”Dorinta Clientului – piercing, tatuaje mici & mari transformate din idea clientului in piercing/tatuaj de catre artistul piercing / artistul tatuator, intr-un mediu relaxant si placut ”.

Dorinta de a fi un artist desavarsit si in cautarea mea de a fi cat mai bun in domeniul artei pe piele am fost inevitabil impins departe de granitele Romaniei in tari ca Suedia, Germania, Belgia, Elvetia, Guadeloupe, Danemarca, Anglia , tari in care eu personal am calatorit si lucrat alaturi de artisti de top ai artei tatuajelor unde am avut ocazia sa invat si sa ma definitivez ca si artist dar in acelasi timp ca si om capatand o experienta vasta in materie de ce isi doresc oamenii cand vine vorba de un tatuaj .

Foarte multi isi doresc un tatuaj dar nu indraznesc sa faca pasul urmator, de a intra intr-un salon si a isi expune idea catre un artist din diferite motive personale si amana pana la un moment cand renunta definitv sau in alte cazuri fericite ajung in final la salon dar datorita limitei de libertate in exprimare care se impune de catre societate, emotiilor etc. nu doresc un tatuaj mare, complicat la vedere si raman intr-un final decisi asupra unui tatuaj mic si ascuns dar cu simbolistica imensa, prin acest fel reusesc sa intre in lumea frumoasa al artei pe piele. Un pas mic catre un tatuaj, un pas urias care deschide o usa a posibilitatilor in domeniul frumosului, artei si al libertatii de exprimare.

Prin intermediul salonului, putem lua legatura client-artist si vom putea crea o punte intre dorintele voastre & calitatile mele artistice, rezultand tatuajul pe care il doriti.

Va promit cu fiecare piesa lucrata imi voi da toata silinta si interesul, sa fie cea mai buna lucrare a mea, pentru ca fiecare lucrare in fapt este o particica din mine, o extensie a anilor petrecuti in cautarea perfectiunii.

In acelasi timp va pot spune ca in dorinta mea de cautare a perfectiunii si ineditului voi lucra in continuare cu tari si saloane noi in care voi pleca periodic ca si artist invitat unde voi capata noi experiente care ma vor ajuta sa devin un artist desavarsit asa cum imi doresc si sa ma pot ridica peste asteptarile clientilor mei, ceea ce insemna ca voi lucra personal doar cu oameni care imi apreciaza munca si care sunt dispusi sa astepte pentru o programare.

De altfel in salon vor veni artisti invitati internationali de top cu diferite specialitati pe diferite stiluri oferind calitate in serviciile lor 100% pe care de altfel nu pot fi gasiti decat in alte tari ,cat si clienti din diferite tari pt. a beneficia de serviciile salonului si pt. a experimenta din multele placeri pe care tara noastra le are de oferit.

Salonul este o locatie cu servicii internationale conform standardelor Europene cu idei imprumutate din afara tarii, astfel aici veti gasi si explicatia numelui „Robert Costea Tattoo Art-Bucharest„.

Personal voi investii cat mai mult timp si efort pentru, a aduce un sentiment unic pt clientii salonului in clipa in care vor apela la serviciile noastre si nu voi face rabat la calitate deoarece imi respect munca depusa, experienta si placerea de a fi artist tatuator in concluzie cu siguranta serviciile salonului nu se adreseaza persoanelor care vor ceva ieftin si rapid.

Acestea fiind spuse , va astept la salon pentru a va putea convinge singuri de calitatea serviciilor oferite si pentru a discuta si pune in aplicare ideile noului tatuaj dorit.

Va multumesc pentru atentie.

Hai sa facem Arta, ca tatuaje au toti!